A SZTáRFOCISTA BESZóLT A KAPITáNYáNAK: NEM IS AKAROK TöBBé AZ IRáNYíTáSA ALATT JáTSZANI

A 35-szörös holland válogatott szélső az Ajaxot hagyta el a szaúdi al-Ittihad kedvéért. Erre Ronald Koeman szövetségi kapitány a médián keresztül közölte, nem számít rá röbbet a nemzeti csapatban.

Huszonhat évesen elszerződött Szaúd-Arábiába, ezzel nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nincsenek ambíciói (..). Nem tudom elfogadni a döntését, a válogatott kapuja számára bezárult nálam

Telegraaf számára nyilatkozott, ezt a Cruyffista Facebook-oldala szemlézte.

„Nem is akarok többé Koeman irányítása alatt játszani. Egy igazi edző először engem hívott volna fel. Most a tévéből kellett hallanom ezt az egészet ” – mondta a játékos.

Hozzátette, nem érti, hogy miért nem igazolhat 26 évesen a szaúdi ligába, de elismerte, a fizetés is vonzó volt számára, ugyanakkor meg olyan sztárokkal játszhat együtt új csapatában, mint Karim Benzema vagy N'Golo Kanté.

„A jövő? Mindig is megtiszteltetésnek tartottam a holland csapatban játszani. De a jelenlegi tréner alatt nem akarom folytatni ezt az egészet. Elegem lett belőle, valakiből, aki szándékosan így ábrázol engem a médiában. De ki tudja, jön-e a jövőben új szövetségi kapitány. Én a magam részéről soha nem zárom be ezt az ajtót” – zárta Bergwijn.

EZT OLVASTA MÁR?

2024-09-06T11:12:51Z dg43tfdfdgfd