NAGY ÁDáM ELáRULTA, MI VEZETETT A NéMETEK ELLENI 5–0-S VERESéGHEZ

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 5-0-s vereséget szenvedett a német csapattól a Nemzetek Ligája A divíziójának szombati első fordulós mérkőzésén, Düsseldorfban.

A meccset követően Bolla Bendegúz így értékelte a látottakat az M4 Sport kamerái előtt:

„Azt terveztük, hogy nyomást gyakorlunk rájuk, intenzíven letámadjuk őket, de az az első tíz percben ment, aztán folyamatosan elcsúsztunk védekezésben. Ezt ki tudták használni, azt hiszem, labdával nem kell bemutatni a németeket. Mondhatjuk sajnos, hogy az elejét leszámítva semmi nem működött. Ami a helyzetemet illeti, sajnálom, hogy blokkolni tudták a próbálkozást…”

– nyilatkozta csalódottan a meccs után Bolla Bendegúz.

„Abszolút önkritikusnak kell lenni, mert elfogadhatatlan a szurkolókkal, saját magunkkal és a teljes magyar labdarúgással szemben ez az eredmény. Más taktikával léptünk pályára, mint eddig, megpróbáltuk letámadni őket, de ez csak az elején működött, aztán teljesen szétestünk. Megpróbáltuk Séfivel együtt mindkét hatosukat agresszívan letámadni, de túl nagy terület nyílt mögöttünk, a folytatásban váltottunk, de az még rosszabbul nézett ki. Ez egy nehéz helyzet, amit menedzselnünk kell, de rajtunk múlik, hogyan tudjuk kijavítani”

– mondta az immár 85-szörös magyar válogatott Nagy Ádám, aki utóbbi tekintetében Puskás Ferencet érte be ezen a napon.

„Az elmúlt években okozott nekünk Magyarország nehézségeket, úgyhogy nem mondom, hogy féltünk tőlük, de odatettük magunkat és jó érzés, hogy minden összejött. Örülök, hogy sikerült betalálnom, most azt érzem, nehéz minket megállítani”

– fogalmazott a német közvetítő csatornának Niklas Füllkrug.

„Nos, az elején nem voltam elégedett, még az első félidő után sem, de a folytatásban már működött a letámadásunk, az összjáték is, jöttek a gólok, szóval elégedett vagyok. Az Eb-n sokkal kevesebb helyünk volt, a mai meccsen jobban működött a pozíciós játékunk, ezáltal több helyzetünk volt, így gólunk is. Jobban kitámadtak, mint legutóbb, az biztos”

– értékelte a mérkőzést Julian Nagelsmann, a német válogatott szövetségi kapitánya.

2024-09-07T22:43:10Z dg43tfdfdgfd