ŐK LEHETNEK A KöVETKEZő TáVOZóK A FERENCVáROSTóL

Korábban mi is beszámoltunk róla, a Ferencváros középpályása, Amer Gojak távozik az együttestől. A 35-szörös bosnyák válogatott középpályással szerződést bontott a klub.

A Nemzeti Sport és a Csakfoci úgy tudja, hogy a 27 éves Stjepan Loncar három év után távozhat a Fraditól. A lengyel Lech Poznan egy évre kölcsönveszi a bosnyákot, majd 2025-ben végleg kivásárolhatják a szerződésből. Loncar a Ferencvárosban ötven tétmeccsen nyolc gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott.

De ez még nem a sor vége: a nigériai középpályás Anderson Esiti már több mint fél éve nem játszott a zöld-fehérek színeiben, mellette a legutóbb kölcsönben az izraeli Hapoel Petah Tikvánál szereplő Fortune Bassey helye sem biztos, miután a napokban érkezett a brazil gólvágó, Matheus Saldanha – az FTC új játékosa a Transfermarkt szerint az NB I legértékesebb játékosa lehet a maga 8 millió eurójával. Továbbá Edgar Szevikjan az orosz Lokomotiv Moszkvába távozhat – írja az orosz sajtó. A helyi lapok szerint már csak részletkérdésekben kell a feleknek egymással megállapodniuk.

Beszámoltunk arról, hogy a tunéziai válogatott középpályás, Mohammed Ben Romdan közel a megegyezéshez az egyiptomi Al Ahlival, de legújabb hírek szerint a fizetési tárgyalásoknál az üzlet megakadt.

OLVASTA MÁR?

2024-09-05T15:42:32Z dg43tfdfdgfd