ÉLő ADáSBAN RéMISZTETTE HALáLRA RAJONGóIT A SZíVéT MARKOLáSZó EXFUTBALLSZTáR

2021 decemberében jelentette be Sergio Agüero, hogy szívproblémái miatt nem folytathatja profi labdarúgó-pályafutását. A Manchester City legendájának most élő adásban volt egy epizódja, amivel alaposan ráhozta a frászt a rajongóira.

A másfél éve beültetett szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő argentin híresség szerda este az egyik legnépszerűbb spanyol streamer, Ibai Llanos Twitch-csatornáján vendégszerepelt, mikor adás közben hirtelen elcsöndesedett, majd a mellkasához kapott, írja az M4 Sport.

Llanos ezt látva nagyon megijedt, azonnal hívta volna a mentőket, de erre végül nem volt szükség, az adás folytatódott. „Épp most volt egy mini szívritmuszavarom” – közölte az exfutballista a rémisztő pillanatokat követően.

A 34 éves férfi tíz év alatt 390 találkozón összesen 260-szor volt eredményes a Manchester City színeiben, a klubbal összesen négy angol bajnoki címet, egy FA Kupa-győzelmet és hat Ligakupa-sikert aratott.

Spanyolországba aztán azért tért vissza, hogy honfitársával, Lionel Messivel játszhasson, ám legfeljebb az edzések során léphettek közösen a gyepre Barcelonában, hiszen Messi a La Liga szabályai és a Barcelona adóssága miatt átigazolt a PSG-be.

2023-03-31T06:33:55Z dg43tfdfdgfd