A BENNMARADáS ELLENéRE TáVOZOTT A MAGYAR CSAPAT EDZőJE

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az NB II-es tagságát osztályozón megőrző Kozármisleny hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon közben kinevezett Márton Gábor vezetőedző és segítője, Takács Lajos távozik a csapattól.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

A Kozármisleny az első mérkőzés 1-0-s elvesztése után 3-0-ra győzte le az Iváncsát az NB II-es bennmaradásért. A Fehérvár és a Zalaegerszeg korábbi edzőjét március elején nevezték ki, 13 forduló alatt 20 pontot szerzett vele a csapat, közel jártak ahhoz, hogy egyenes ágon biztosítsák a bennmaradást.

A milsenyiek weboldala kiemelte, hogy Márton Gábor, amikor Kozármislenybe érkezett, töretlenül hitt a bennmaradásban, a játékosokban, ezt akkor is hangsúlyozta, amikor az első 3 fordulóban csak egy pontot szereztek. Ez a hit aztán meghozta gyümölcsét, a játékosok ráéreztek a közös munkára és hinni kezdtek magukban, visszajött az önbizalmuk, majd jöttek sorra a győzelmek és a bennmaradás.

A Sportal információi szerint a legutóbb a III. Kerületnél dolgozó Aczél Zoltán lehet a Kozármisleny új vezetőedzője, aki a 2021-2022-es szezonban feljuttatta a csapatot az NB III-ból a második vonalba.

2023-06-09T11:55:18Z dg43tfdfdgfd