A DAC VEZETőEDZőJE A SúLYOS VERESéG UTáN: „NEM SIKERüLT MEGGYőZNöM A JáTéKOSAIMAT ARRóL, MILYEN FONTOS SZáMUNKRA EZ A MéRKőZéS”

Ez a mérkőzés és ez az eredmény teljes mértékben az én hibám. Nem sikerült meggyőznöm a játékosaimat arról, milyen fontos számunkra ez a mérkőzés. Nem marad más, mint bocsánatot kérni a szurkolóinktól és minden klub körüli személytől, mert egy ilyen eredmény után nagyon nehéz lesz talpra állni, és a javunkra fordítani az állást. Volt néhány lehetőségünk, de a hazaiak megnyerték a párharcokat, gyorsabbak voltak, és jobban akarták a győzelmet. Tudatosítanunk kell, hol tartunk most, tanulnunk kell a hibáinkból, és fel kell javulnunk. Nekünk edzőknek az a feladatunk, hogy elmagyarázzuk a játékosoknak, hogy egy ilyen mérkőzésen egy ilyen erős ellenféllel szemben hogyan kell játszaniuk. Az egyetlen út a még keményebb munka.

Csatlakozz a WhatsApp csoportunkhoz a legfrissebb sporthírekért! Kattints ide!

– mondta a spanyol vezetőedző a DAC hivatalos oldalán.

A mérkőzésen kezdőként lépett pályára Csinger Márk, Vitális Milán és Redzic Damir a DAC-ban, utóbbi két játékos végig a pályán volt, Csingert viszont a 15. percben sérülés miatt le kellett cserélni.

EZT OLVASTA MÁR?

2024-07-26T07:44:26Z dg43tfdfdgfd