A FERENCVáROSBóL IS IGAZOLNA A FéLTUCAT úJ ERőSíTéSRE KéSZüLő DAC

Fogadj 20-szoros szorzóval a BL-döntőre, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A szlovák bajnokság előző idényében a második helyen végző csallóközi FC DAC 1904 sportigazgatója, Jan Van Daele a minap a klub nyári átigazolási terveit ecsetelte.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

"Mindegyik formáció megerősítésén intenzíven dolgozunk, ám különféle objektív okok miatt, mint a szabadságok vagy az asszociációs időszak, nehéz volt az orvosi ellenőrzésekre elhozni a játékosokat. Bízom azonban benne, hogy néhány nap múlva bejelentjük az első érkezőket. Kapust, középső védőket, középpályásokat és szélsőket keresünk, továbbá a támadósorunk is erősítésre szorul. A kiválasztáskor a múlt idény tapasztalataiból és a mostani célkitűzéseiből indulunk ki, amely során nemcsak a bajnokságban, de a hazai és az európai kupasorozatban is sikeresek akarunk lenni" - mondta a belga sportvezető.

"A Ferencvárossal folytatódnak a tárgyalások Gavrić és Szánthó maradását illetően. Adott egy tizenkét-tizenhárom játékosból álló gerinc, de további hat-nyolc minőségi labdarúgóra van szükségünk ahhoz, hogy versenyképesek legyünk."

A 22 éves szerb szélső, Zeljko Gavric tavaly nyáron került kölcsönbe Dunaszerdahelyre, 16 tétmeccsen 4 gól és 2 gólpassz volt a mérlege az ezüstérmes alakulatban. A szintén 22 éves Szánthó Regő 30 meccsen kapott bizalmat, 5 gólig és 2 gólpasszig jutott valamennyi sorozatot figyelembe véve.

Eközben a DAC már be is jelentett egy új igazolást, a kétszeres cseh válogatott Filip Kasa a védelem megerősítésére érkezett Viktoria Plzentől.

2023-06-10T12:40:20Z dg43tfdfdgfd