A FIFA 30 HóNAPRA ELTILTJA A LABDARúGáSTóL A CONTET MENESZTő IGAZGATóT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Fabio Paratici, a Tottenham Hotspur vezérigazgatója a héten menesztette Antonio Contet, azonban lehet hamarosan neki is el kell távolodnia a futballtól, egy időre.

Amikor januárban a Juventus 15 pontlevonást kapott a „Prisma” vizsgálatot követően, miután bűnösnek találták őket az átigazolási ügyletekkel kapcsolatos hamis könyvelésben, a klub több jelenlegi és korábbi vezetőjét eltiltották a futballal való tevékenységektől. Fabio Paratici 30 hónapos eltiltása – amely a 12 szankcionált személy közül a leghosszabb eltiltás – csak az olasz futballra vonatkozott, de a FIFA testülete most megerősítette, hogy az egész világra kiterjesztik a korlátozást.

A Paratici és a Juventus fellebbezett a döntés, valamint a 15 pont levonása ellen. Az Olasz Labdarúgó-szövetség által életbe léptetett szankciók elleni fellebbezést április 19-én tárgyalja az Olasz Olimpiai Bizottság.

Az 50 éves olasz 11 évet töltött a Juventusnál, ebből hármat sportigazgatóként, mielőtt 2021 nyarán a Tottenhamhez csatlakozott.

A Spurs a januári szankciók óta nem kommentálta Paratici eltiltását, míg a többi szankcionált személy eltiltását a FIFA világszerte meghosszabbította. Hogy ez milyen hatással lesz a Tottenhamben betöltött szerepére, azt még nem tudni, de valószínűleg komoly gondjai lehetnek jelenlegi pozíciója miatt.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

Az Everton-Tottenham bajnokin a hazai győzelem 3.60, a döntetlen 3.45, a vendég siker 2.18-szoros szorzóval fogadható.(x)

2023-03-29T11:55:10Z dg43tfdfdgfd