A MAGYAR CSATáRRóL áRADOZNAK SPANYOLORSZáGBAN

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Az átigazolási időszak hamarosan megnyílik, több angol csapatnál is egy klasszikus kilences után néznek. A katalán SPORT szerint a válogatott magyar támadó is képben van az élcsapatok háza táján.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Az Arsenal, a Chelsea, a Milan, a Manchester United és még rengeteg élcsapatban az a közös, hogy mindannyian egy klasszikus kilences után néznek majd a nyár folyamán. A katalán SPORT összegyűjtötte azokat a lehetséges (és tehetséges) játékosokat, akikért nagy harc alakulhat ki a következő hónapokban.

A cikk kitér arra, hogy vannak olyan csapatok, amelyeknek már nem kell a csatárkérdésen gondolkozni, mint például a Manchester Citynek (Erling Haaland), a Barcelonának (Robert Lewandowski), a Bayern Münchenne (Harry Kane), az Internek (Lautaro Martínez) vagy éppen a Juventusnak (Dusan Vlahovic). Azonban akadnak olyan egyedületek, akik még továbbra bíznak abban, hogy korábban leigazolt labdarúgójuk berobban és hamar gólgyártásba kezd. A Manchester United tavaly szerezte meg Rasmus Hojlund aláírását, azonban a dán csatár nem tudott konzisztens jó formát mutatni, így sokan megkérdőjelezték tehetségét. Az Arsenálnál jelenleg nincs klasszikus középcsatár, sem a tavaly a Chelseatől érkező Kai Havertz, sem a két éve a klubnál lévő Gabriel Jesus nem illik ebbe a pozícióba.

Így jöhet képbe az előbb említett kluboknál a svéd-magyar kettős állampolgár, Gyökeres Viktor. A katalán portál kiemeli: "A svéd játékos elérte futballkarrierje csúcspontját, és minden várakozást felülmúlt első évében Portugáliában. Imponáló fizikumával, kombinációs képességeivel és gólérzékenységévae félelmetes csatárrá nőtte ki magát."

A 26 esztendős csatár tavaly nyáron szerződött a Coventry-től Lisszabonba, ahol fantasztikus szezont produkált, 50 tétmeccsen 43 gólt lőtt és 16 gólpasszt adott értékét pedig ezen időszak alatt megnégyszerezte.

A húszszoros svéd válogatott támadó mellett Benjamin Sesko, Joshua Zirkzee és Santiago Giménez is felkerült a listára, hogy akár nagyobb összegért egy topklubhoz is szerződhetnek a nyár folyamán.

A magyar szülőktől származó labdarúgó a szezon során már többször is szóba került a Chelsea-nél, valamint a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpoolnál is.

2024-06-09T16:06:22Z dg43tfdfdgfd