A MAGYAR VáLOGATOTT SZáLLáSA A MáSODIK LEGDRáGáBB AZ EB-N RéSZTVEVő CSAPATOK KöZöTT

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Május végén látott napvilágot a hír, mely szerint a magyar válogatott a Hotel Hannenhof Sport&Spában fog megszállni a németországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. Azóta minden kvalifikált nemzet bejelentette, hogy mely helyszínen fognak szálláshoz jutni sportolói, így az Urlaubs Tracker nevű portál utánajárt, kinek mennyibe kerül majd az ott tartózkodás.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

A magyar labdarúgó-válogatott számára a Hotel Tannenhof lesz az Európa-bajnoki alaptábora a 2024-es kontinenstorna idején. Az optimális edzéskörülmények mellett a helyszín is ideális a csapat számára: mindössze 2 órára van Stuttgarttól, ahol Magyarország három csoportmeccsből kettőt játszik - olvasható a szállás honlapján.

A magyar nyelvre is lefordítható tájékoztatásban felsorolják azokat az inklúzív elemeket, amelyekkel komfortossá tudják tenni a labdarúgóók számára a környezetet:

Svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora, ásványvíz és gyümölcslevek az étkezések közben, délutáni kávé és sütemény fogyasztás, fitneszterem és a 300 méterre lévő edzőpálya használata. Ezek mellett igénybe vehetik a fedett medencéket, pezsgőfürdőket, finn szaunákat, bio szaunákat, gőzfürdőket, infrakabinokat és a napenergiával fűtött kültéri medencéket a szálloda parkjában. Emellett a masszázsszobákat nyugodtan használhatják a labdarúgók.

Az Urlaub Tracker felmérése szerint - 2024. április 15. és április 30. között vizsgált időszakban - az osztrák válogatott játékosainak választották a legdrágább lakosztályt, ők a berlini Schlosshotel Grunewaldban szállnak meg, ahol egy éjszaka 1262 euróba kerül. Az osztrákokat Magyarország és Spanyolország követi holtversenyben, mindkét válogatott játékosai 890 euróért térhetnek nyugovóra esténként.

A csoportunkban tartózkodó svájci válogatott a harmadik helyre fért fel, ők egy éjszakáért a stuttgarti Waldhotel lakosztályában 704 eurót csengetnek majd ki.

2024-06-10T10:39:17Z dg43tfdfdgfd