A MANCHESTER UNITED UTáN úJABB ANGOL éLCSAPAT JELENTKEZETT BE A MAGYAR VéDőéRT

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Kerkez Milos a magyar válogatott alapemberévé nőtte ki magát, a Bournemouth-ban nyújtott teljesítménye alapján pedig újabb Premier League-alakulat figyelt fel rá.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Amint azt korábban megírtuk, Kerkez Milosért a Manchester United jelentkezett be, amelyről az átigazolási hírekben jól értesült Fabrizio Romano értesült először. A Bournemouth 20 éves játékosa az FA Kupa-győztes MU egyik jelöltje a balhátvéd pozícióra, ugyanakkor a hivatalos tárgyalások még nem kezdődtek meg a felek között. Az olasz újságíró hozzátette, hogy a Cseresznyések nem válnának meg könnyen a magyar válogatott védőtől, és csupán borsos átigazolási díj fejében mennének bele a transzferbe.

A csakfoci.hu figyelt fel a GiveMeSport cikkére, amelyben a Chelsea átigazolásaiba nyújtottak betekintést. A hírek szerint a londoni kék mezes alakulat is figyelemmel követi Kerkez Milost és 20 éves magyar válogatott futballistával állítólag már tárgyalt a klub. Utóbbi hírt senki nem erősítette meg a portálon kívül.

Tavaly a Cseresznyések közel 18 millió euróért vették meg az AZ Alkmaartól a Vajdaságban született védőt, azonban most akár 35 millió euró ellenében is megválhatnak tőle. Első angliai szezonjában 33 mérkőzésen lépett pályára, egy gólpasszt osztott ki.

2024-06-09T20:22:00Z dg43tfdfdgfd