A REAL MADRID éS TOVáBBI TOPCSAPATOK BOJKOTTáLNI FOGJáK A KLUBVILáGBAJNOKSáGOT

Fogadj 20-szoros szorzóval a magyar válogatott góljára Svájc ellen az Európa-bajnokságon, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a Real Madrid nem fog részt venni jövőre az Amerikai Egyesült Államokban megrendezésre kerülő FIFA Klubvilágbajnokságon, amelyet az új formátum szerint bonyolítanának le és jóval több mérkőzésre kerülne sor.

A Magyarország–Svájc Eb-mérkőzésen a mieink győzelme 3.60, a döntetlen 3.25, a svájci siker 2.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

Az új torna 2025 júniusában és júliusában kerül megrendezésre, ahol 32 csapat versenyez a világ minden tájáról, köztük a legmgasabban rangsorolt 12 európai klubcsapat. Egy, az Il Giornale-nek adott interjúban, melyet a Diario AS idézett, Ancelotti azt mondta, hogy a torna számukra nem éri meg a költségek szempontjából.

„A FIFA elfelejthet minket. A labdarúgók és a klubok nem vesznek részt azon a tornán. Egyetlen Madrid-meccs 20 millió eurót ér, és a FIFA ezt az összeget akarja adni nekünk az egész tornáért: ezt elutasítjuk. Hozzánk hasonlóan több klub is elutasítja majd a meghívást”

- szólalt fel az új klubvilágbajnokság lebonyolítása ellen az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes edző.

A torna súlyos kritikákat kapott a játékosoktól és a FIFPro-tól, a játékosok szakszervezetétől, akik szerint a torna veszélyezteti a játékosok egészségét és a mérkőzések minőségét, mivel növeli a terhelést. A tornán részt vevő csapatok számára az extra mérkőzések akár további hét mérkőzést is jelenthetnek, ami a Real Madrid számára összesen akár 72 mérkőzést is jelenthet egy szezonban. Hivatalosan a Los Blancos még nem nyilvánított álláspontot a versennyel kapcsolatban.

2024-06-10T09:24:02Z dg43tfdfdgfd