A UNITED SZTáRJA TAGADJA, HOGY HETI 500 EZER FONTOS FIZETéST KéRT VOLNA

Egyre többször látnak napvilágot hírek a Manchester United kulcsjátékosa, Marcus Rashford szerződésével kapcsolatban. Mint ismert, az angol válogatott támadó kontraktusa jövő nyáron lejár, és a hírek szerint Rashford akkor írna alá újra, ha legalább megdupláznák a fizetését.

Az angol sajtó információi szerint a szédületes szezont futó Rashfordnak igazán nagyok az igényei, olyannyira, hogy következő szerződésében már legalább heti 500 ezer fontot szeretne keresni. Természetesen most sem aprópénzért futballozik Manchesterben a 25 éves támadó, 

jelenlegi kontraktusa alapján heti 86 millió forintnak megfelelő font üti a markát.

Az 500 ezer fontos fizetési igény annyit jelentene, hogy heti szinten Rashford több mint 200 millió forintért futballozhatna a Unitedben. Érdekesség, hogy ekkora fizetéssel az angol válogatott támadó válna a Premier League legjobban kereső játékosává, megelőzve a jelenlegi éllovas Kevin De Bruyne-t, aki heti szinten 400 ezer fontos keresettel büszkélkedhet a Manchester Cityben.

Rashford a fizetési igényeit illető híresztelésekkel kapcsolatban megszólalt, és leszögezte, hogy részéről szó sincs ilyenről.

Még mielőtt elindulnának a pletykák, teljesen nonszensz, hogy én ilyet kértem volna a csapattól. Jelenleg kizárólag arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk a bajnokságban, minél több gólt szerezzek, és trófeákat nyerjünk

– írta Twitter-oldalán Rashford. A United kulcsjátékosa egyébként karrierje egyik legkiválóbb szezonját futja, Európa egyik kirobbanó formában lévő támadója, az idei angol bajnokságban 26 mérkőzésen már 14 alkalommal vette be ellenfele kapuit.

A Manchester United még érdekelt az Európa-liga küzdelmeiben, a hazai ligakupát már elhódította, míg a bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll.

(Borítókép: Getty Images)

2023-03-30T13:32:45Z dg43tfdfdgfd