AZ EGYIK OLDALON CSODA, A MáSIKON RöGESZME? TöRTéNELMI TETTRE KéSZüLNEK ERLING HAALANDéK

A Manchester City történelmi tettre készül, de az Internazionale már többször bizonyította, képes borsot törni a legnagyobbak orra alá is. De lesz-e újabb isztambuli dráma a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjében? Mi az Inter valódi esélye – azon túl, hogy Josep Guardiola mégis túlgondolja? Miért jött jól a világbajnokság Erling Haalandnak, és miért lehet szomorú a kezdés előtt Ilkay Gündogan?

A Sportcast Bajnokok Ligája-döntőt felvezető epizódjában a korábbi válogatott labdarúgóval, a Spíler TV szakértőjével, Fehér Csabával és az Index sportújságírójával, Borbély Lászlóval beszélgettünk.

A többi között arról...

  • Rendkívüli pedagógiai érzéke mellett melyek azon tulajdonságok, amelyek kiemelik az edzők közül Pep Guardiolát?
  • Melyek a katalán szakember gyengeségei, mi az, amibe a másik kispadon ülő Simone Inzaghi és csapata, az Inter játékosai kapaszkodhatnak?
  • Mit ér a City számára az óriási hazai dominancia, ha ezúttal sem jön össze a hőn áhított BL-siker?
  • Hány Inter-játékost tudunk beszuszakolni a két együttes közös álomcsapatába?
  • Utólag miért tűnik kulcsfontosságúnak, hogy Guardiola „leszámolt” a korábbi évek sikereinek egyik fő letéteményesével, Joao Cancelóval?
  • Kik azok az elsőre és másodikra sem kézenfekvőnek tűnő játékosok, akik manchesteri oldalról a szombati döntő főhősei lehetnek?

Az Index Sportcast elérhető az Apple Podcasten és Spotifyon is, a korábbi adásokat ide kattintva hallgathatja vissza.

(Borítókép: Fehér Csaba. Fotó: Lapat Lili / Index)

2023-06-09T12:48:56Z dg43tfdfdgfd