AZONNALI HATáLLYAL MENESZTETTéK SCHäFER ANDRáSéK EDZőJéT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Hivatalos közleményben tudatta az Union Berlin, hogy már nem Nenad Bjelica a csapat vezetőedzője.

A Köln-Union Berlin bajnokin a hazaiak győzelme 2.95, a döntetlen 3.40, a vendégek sikere 2.38-szoros szorzóval fogadható. (x)

Az Union Berlin rossz formájára való tekintettel menesztette Nenad Bjelica vezetőedzőt. A szezon utolsó két mérkőzésére Marco Grote veszi át a csapat irányítását A fővárosi alakulatot a Köln és a Freiburg elleni találkozókra kell felkészítenie.

Schäfer Andrásék Urs Fischerrel kezdték meg a 2023/24-es szezont, miután tavaly sikeresen bejutottak a Bajnokok Ligájába. A gyenge szezonkezdés miatt a szakembert menesztették novemberben, majd Nenad Bjelica ült le a kispadra. A múlt hétvégén kikapott a fővárosi csapat a VfL Bochumtól, ezzel az eredménnyel pedig mindössze egy ponttal tartózkodnak a kieső zóna felett. Az Union Berlin vezetősége nem kockáztatott, kirúgta a szakembert és a klubnál 2022 óta dolgozó Marco Grotét nevezte ki ideiglenesen.

2024-05-06T15:52:21Z dg43tfdfdgfd