BEALUDT AZ ELSő FéLIDőBEN A TOTTENHAM, HATGóLOS TALáLKOZóN NYERT A LIVERPOOL

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

4-2-es végeredménnyel zárult a Liverpool-Tottenham találkozó az angol Premier League 36. fordulójában.

A Crsytal Palace-Manchester United bajnokin a hazaiak győzelme 2.30, a döntetlen 3.95, a vendégek sikere 2.95-szörös szorzóval fogadható. (x)

Érzelmesre és gólgazdagra sikeredett Jürgen Klopp utolsó tétmérkőzése az Anfield Roadon. Mint ismert, a német szakember 9 szezon után hagyja el a Liverpoolt. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Klopp kiemelte:

„Ez egy, a hét minden napját és óráját igényló munka. Igen, vannak fontosabb dolgok az életben, de ha igazán törődsz vele, akkor ez egy mindennapos meló. Ezt elég sokáig csináltam, és úgy érzem, hogy nem tudom folytatni olyan színvonalon, amelyet egy Liverpool minőségű csapat megkövetel.”

A Liverpool játékosai pedig értették a célzást, mindent megtettek a Tottenham elleni mérkőzésen, hogy méltóságteljes legyen a hazai búcsú. A Vörösök szinte bebetonozták magukat a Tottenham kapuja előtt, sorra kellett állnia a sarat a vendégek védelmének. A 16. percben azonban megtörtek és Gakpo gyönyörű ívelését Szalah fejelte be a jobb oldali kapufánál.

A 45. percben Vicario még védeni tudta az egyiptomi támadó első lövését, de a tizenhatoson belül pattogó labdát Robertson tüzelte a kapuba, kétgólosra növelve a hazaiak előnyét. A gólgyártással a második félidő elején sem hagyott fel a Liverpool, Elliott szerzett labdát, majd jobbról érkező beadását Gakpo fejelte hálóba.

A harmadik találatnál asszisztott jegyző Elliott megelégelhette, hogy ő még nem szerepel az eredményjelzőn a góllövők között, így a 60. percben óriási bombával 18 méterről kilőtte a jobb felső sarkot.

A vendégek csak a hetvenedik perc után érkeztek meg a mérkőzésbe, előbb Richarlison, majd öt perccel később a brazil passzából Szon tudott betalálni. Az utolsó tíz percben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de a végeredményen már nem változtatott. 4-2-re nyert a Liverpool ezzel megadva a minimális esélyt arra, hogy versenyben maradjon a bajnoki címért.

Korábbi eredmények:

Chelsea-West Ham 5-0

Brighton-Aston Villa 1-0

2024-05-05T18:34:00Z dg43tfdfdgfd