BESZóLT XAVINAK A GIRONA EDZőJE: „MINDIG VESZíTENI FOGSZ“

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Girona vezetőedzője, Míchel nyilvánosan üzent a Barcelonát irányító Xavinak: amíg csapata a Pep Guardiola-féle Barcelonát próbálja utánozni, addig mindig veszíteni fog.

A Barcelona-Real Sociedad bajnokin a hazaiak győzelme 1.80, a döntetlen 3.70, a vendégek sikere 4.60-szoros szorzóval fogadható. (x)

Mint ismert, a La Liga 2. helyéért folytatott küzdelem közepette a Girona 4–2-re legyőzte a Barcelonát a múlt hétvégén. Nem mellesleg ezzel az is eldőlt, hogy a Real Madrid nyerte meg a spanyol bajnoki címet.

A nagyobbik katalán csapat vezetőedzője, Xavi azóta ismételten a szurkolók és a média súlyos kritikáinak kereszttüzébe került.

A Girona mestere a Diario Sportnak adott interjúban igyekezett kollégája védelmére kelni: szerinte Xavi jó munkát végez, és elengedhetetlen, hogy mérlegelje az előtte álló kihívásokat.

Egy apró bökkenő azonban van...

Ez egy kiismerhető Barça, amely nyomást gyakorol a riválisra, futballozni, támadni akar és birtokolni a labdát…” – fejtette ki Míchel, aki azonban figyelmeztette is Xavit: ez a taktika a Pep Guardiola-féle csapatra emlékeztet, de ha azt próbálja utánozni, akkor mindig veszíteni fog.

Mondtam neki, hogy mindig veszíteni fog, ha Pep Barcájára emlékeztetnek. Mert az a csapat megismételhetetlen. És játékosként ő is tagja volt.”

Míchel arra is rámutatott, hogy Xavi munkáját igazságtalanság a legendás Pep Guardioláéval összehasonlítani, és az eredendően hátrányos a gránátvörös-kék mostani edzője számára.

2024-05-07T12:10:14Z dg43tfdfdgfd