DANI OLMO: NEM éRDEKEL, HOGY ANGLIA, VAGY HOLLANDIA LESZ AZ ELLENFELüNK

Spanyolország 2–1-re legyőzte Franciaországot az Európa-bajnokság első elődöntőjében, ezzel pedig megváltotta jegyét a vasárnapi fináléba.

Dani Olmo, aki a torna első két meccsén összesen fél órát játszott, a spanyolok következő négy Eb-találkozóján már három gólnál és két asszisztnál jár. A németek ellen megsérült Pedri helyén ott volt a kezdőben a franciák ellen, és ő szerezte csapata győztes gólját. A mérkőzés után boldogan nyilatkozott:

Hihetetlen csapatunk van és nagyon keményen dolgoztunk ezért. Megérdemeljük, hogy ott legyünk a döntőben. Egészen nagyszerű mérkőzést produkáltunk. Nem érdekel, hogy Anglia, vagy Hollandia lesz az ellenfelünk...

A szövetségi kapitány, Luis de la Fuente nagyon megdícsérte Olmót:

Tudom, hogy mire képes. Csak időre volt szüksége, hogy túljusson a sérülésén, beilleszkedjen és visszanyerje azt a tempót és ritmust, amire szüksége volt. Hálás vagyok neki azért, amit a pályán nyújt nekünk. Hálás vagyok azért is, hogy huszonhat zsenit irányíthatok a pályán. Szerencsések vagyunk, hogy egy nagyon fiatal csapatunk van, melynek Dani az egyik zászlóvivője ezekben a napokban.

Olvasta már?

2024-07-10T05:57:52Z dg43tfdfdgfd