DRáMAI MECCSEN ARATOTT TöRTéNELMI SIKERT A MAGYAR NőI VáLOGATOTT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az első két mérkőzésén szerzett egy pont után a magyar válogatott Észak-Írország 3-2-es legyőzésével megszerezte első győzelmét az újonnan indult Nemzetek Ligája sorozatban.

A Ferencváros-Újpest bajnokin a hazaiak győzelme 1.41, a döntetlen 5.75, a vendégek sikere 6.00-szoros szorzóval fogadható. (x)

A B Liga harmadik fordulójában Margret Kratz szövetségi kapitány együttese Gyirmóton fogadta az északíreket.

Az mlsz.hu tudósítása szerint jól kezdtük a találkozót, Fenyvesi Evelin rögtön a második percben kapura lőtt. Az irányítást a továbbiakban sem engedtük ki a kezünkből és sok feladatot adtunk a vendégek kapusának. A 18. percben aztán Szabó Viktória a szélről emelt középre, labdája pedig a léc alatt kötött ki (1–0).

A 24. percben viszont nem volt szerencsénk, Kaján Zsanett gyönyörű lövése a kapufáról éppen a már fekvő kapus kezébe pattant. Ellenfelünk nem sok szóhoz jutott, inkább az újabb magyar gól volt benne a játékban mielőtt a játékvezető lefújta az első félidőt.

Azonban hiába a jelentős fölényünk, a 82. percben a vendégek gólra váltották első helyzetüket a félidőben, Hamilton egy középre adott labdát a hálóba fejelt ( 1–1).

A győri Süle Dórának viszont nem kellett sok, a 83. percben óriási góllal szerezte vissza a vezetést. Az ellenfél térfelén szerzett labdát és nem sokat várt, jó 20 méterről a kapuba vágta (2–1).

A 88. percben tizenegyeshez jutott Észak-Írország, és ellenfelünk élt is lehetőséggel (2–2).

Az utolsó percekben Csiszár Henrietta felíveléséből Németh Hanna jól ért a labdához, ami 3–2-es győzelmet ért csapatunknak!

A magyar válogatott jövő kedden ugyancsak Észak-Írországgal mérkőzik meg, akkor már idegenben.

2023-10-28T05:11:41Z dg43tfdfdgfd