DRAZIC MEGáLLíTHATATLAN VOLT, A SEREGHAJTó ELVITTE A HáROM PONTOT KECSKEMéTRőL!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az OTP Bank Liga 7. fordulójának nyitómérkőzésén a Kecskemét a sereghajtó Mezőkövesdet látta vendégül.

Nem indult rossz iramban a találkozó, de az első komoly lehetőségre 35 percet kellett várni, ekkor Drazic kapott remek kiugratást, egy az egyben vezethette Vargára a labdát, 10 méterre a kaputól a jobb alsót vette célba, de a hazai kapus lábbal szögletre tudta védeni a hatalmas ziccert.

Az Újpest-MTK bajnokin a hazai győzelem 2.20, a döntetlen 3.55, a vendégek sikere pedig 3.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

A 43. percben ezúttal egy bal oldali lapos beadás találta meg a védők között Drazicot, a támadó becsúszva tette kapura a labdát, de a játékszer a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

A szünet előtt Horváth Krisztofer indult el a bal oldalról, több mezőkövesdi védőn is túljutott, lövésébe Zsótér tette bele a lábát, így Piscitellit megzavarva a labda a kapuban kötött ki, de az asszisztens jelzett, hiszen Zsótér lesen volt, a játékvezető ezért érvénytelenítette a gólt.

Az 59. percben Szuhodovszki visszagurítását Zsótér tűzte kapura, Piscitelli a léc alól szögletre tolta a labdát, majd ezt követően Szabó István négy helyen is változtatott csapatán, ám ez nem olyan eredményt hozott, amit a kecskeméti vezetőedző várt.

A 63. percben ugyanis Drazic kapott indítás a jobb oldalon, befelé húzott, eközben több védő sem tudta őt szerelni, végül Belényesi lábáról pattant vissza hozzá a labda, így egy az egyben találta szembe magát Vargával, s ezúttal higgadtabb volt és vezetéshez juttatta csapatát.

Két perccel később Horváth Krisztofer egyenlíthetett volna, a jobb sarokra tartó lövése Lukicról pattant szögletre.

A 74. percben Horváth Krisztofer vitte le az alapvonalra a labdát, lapos beadása Beriashvili lábáról a rövid sarok felé pattant, de Piscitelli bravúrral védeni tudott.

A 78. minutumban ki más, mint Drazic kapott kiugratást Cseritől, a támadó ismét a kapuig nyargalt, elfektette Leonit, majd Belényesit is kicselezte, végül a hálóba lőtte saját maga és csapata második gólját.

A 88. percben újfent a szerb támadó tört kapura, ezúttal Vargát fektette el, a hazai kapus úgy tűnt, buktatta Drazicot, de a játékvezető VAR-vizsgálat után sem adott büntetőt.

A Mezőkövesd begyűjtötte első győzelmét az idei szezonban, ezzel elléptek a kiesőzónából.

OTP Bank Liga 7. forduló

Kecskemét-Mezőkövesd 0-2

gól: Drazic (63., 78.)

2023-09-22T20:34:56Z dg43tfdfdgfd