DURVA KRITIKáT KAPOTT HAALAND A RANGADó UTáN: "MINT EGY NEGYEDOSZTáLYú JáTéKOS!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Amint arról beszámoltunk, a Manchester City egy nem túl magas színvonalú meccsen 0-0-ás döntetlent játszott vasárnap a Premier League csúcsrangadóján, a két csapatnak alig-alig akadt gólszerzési lehetősége a 90 perc alatt.

A Real Madrid-Manchester City BL-meccsen a hazaiak győzelme 2.90, a döntetlen 3.55, a vendégek sikere 2.30-szoros szorzóval fogadható. (x)

Sokszor a különbséget Erling Haaland jelenti az ilyen találkozókon, ám norvégot ezúttal csúnyán leradírozták a pályáról, egyetlen momentuma az volt, amikor nagy helyzetben luftot rúgott, nem véletlen, hogy angol kollégáinktól mindössze 3-as osztályzatot kapott a teljesítményére.

A Manchester City támadója a Sky Sports adásában is kapott hideget-meleget, Roy Keane és Gary Neville sem fukarkodott a jelzőkkel.

"A mezőnyjátéka nagyon rossz volt, de nem csak ma. A kapu előtt ő a világ legjobbja, de a mezőnyjátékban gyenge, javítania kell rajta. Szinte olyan, mint egy League Two-játékos" - mondta Keane.

Neville egyenesen kinevette Haalandot a luftja után, majd azt mondta, úgy nézett ki a csatár, mint aki soha nem futballozott életében.

A 23 esztendős támadó legutóbbi öt fellépésén nem tudott a kapuba találni - ebben benne van két bajnoki, egy FA-kupa, illetve két válogatott találkozó is -, ilyenre legutóbb a tavalyi szezon végén volt példa, igaz, a statisztikát nézve így sem kell szégyenkeznie, hiszen 35 tétmeccsen 29 gólnál jár az idényben.

2024-04-01T06:36:15Z dg43tfdfdgfd