EB 2024: HAZAKüLDTéK A NéMET-MAGYAR MECCS JáTéKVEZETőJéT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Nem vezet már több mérkőzést a 2024-es Európa-bajnokságon Danny Makkelie, aki a Németország-Magyarország mérkőzésen is a sípot fújta.

A Németország-Dánia Eb-nyolcaddöntőn a németek győzelme 1.64, a döntetlen 4.00, a dán siker 6.10-szeres szorzóval fogadható. (x)

Minden magyar emlékezetébe bevésődött az a pillanat, amikor a németek elleni csoportmeccsen Danny Makkelie sípja néma maradt, amikor Willi Orbánt a földre vitte Ilkay Gündögan szerelése az első hazai gólt megelőzően.

Azonban nem ez volt az egyetlen kétes megitélésű helyzet, aminél nem váltotta ki a szurkolók és az Európai Labdarúgó Szövetség tiszteletét a holland bíró, hiszen a horvát-olasz meccsen is volt olyan szituáció, aminek végkimenetelével nem mindenki értett egyet. Sokak szerint indokolatlanul sokat hosszabbított a rendes játékidő letelte után, ami a 98. percben szerzett Zaccagni gólnak köszönhetően Horvátország továbbjutásába került. A horvát szövetség hivatalosan is panaszt tett az UEFA-nak, így valószínűleg ez is sokat nyomott a latba, hogy végül nem vezethet több mérkőzést.

2024-06-29T08:14:55Z dg43tfdfdgfd