„EGYáLTALáN NEM BIZTOS SERGIO PEREZ üLéSE!”

Az utóbbi időben sokat lehetett hallani arról, hogy Sergio Perez helye nem biztos a Red Bullnál, azonban a jelenlegi jelek arra mutatnak, hogy a 2024-es szezont is a Verstappen-Perez párossal fogja megkezdeni a Milton Keynes-i istálló.

Az F1-es riporter Will Buxton viszont úgy gondolja, 2024 kapcsán nem nyugodhat meg a vb-második helyet Las Vegasban bebiztosító mexikói, hiszen Daniel Ricciardo az AlphaTauriban próbálja bizonyítani, hogy megérdemelné a Red Bull-ülést:

Még több F1 hír:Jenson Button nem ért egyet a stewardok Las Vegas-i döntésével

„Egyáltalán nem biztos az ülése. És amíg Daniel ül az AlphaTauriban, addig nem is lesz az, hiszen Danielt azért hozták vissza, hogy nyomást helyezzen rá. És a Red Bull valószínűleg rájött arra, hogy az egyetlen pilóta, aki helyettesítheti Checót, az Daniel.”

„Ha pedig Daniel visszatér a régi formájához, akkor őt fogják betenni Max mellé, hiszen szerintem a Verstappen-Ricciardo duó volt a Red Bull történetének legerősebb pilótapárosa.”

„Daniel jól jött ki Maxszal, Max pedig felnézett Danielre és tisztelte őt. Nem gondolom, hogy most ugyanolyan lenne a dinamika közöttük, hiszen Max olyan szintre emelte magát, hogy szinte minden más F1-es pilóta felett van.”

„Ha tehát Checo nem tud kiegyensúlyozott teljesítménnyel előrukkolni és nem hozza folyamatosan a második helyeket – hiszen ez a mezőny legerősebb autója, így ez a minimum elvárás –, akkor mégis mit csinál, miért ő van ott? Ez esetben fel fognak merülni ezek a kérdések” – magyarázta Buxton a Fast and Curious podcastben.

Az Abu-Dzabi Nagydíj menetrendje itt tekinthető meg, míg Wolff Masira tett utalást a ferraris csata kapcsán.

2023-11-20T10:50:28Z dg43tfdfdgfd