„EGY PILLANATIG SE GONDOLKOZTAM” – VISSZATéR KISPESTRE A KORáBBI KLUBLEGENDA

A kispestiek az előző szezonban Vlada Avramovot alkalmazták kapusedzőként, aki a klubhonlap hivatalos közleménye szerint visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, így távozott a csapattól.

Csatlakozz a WhatsApp csoportunkhoz a legfrissebb sporthírekért! Kattints ide!

A helyére a Honvéd korábbi legendája, Brockhauser István érkezett, aki 14 év után lesz újra a klub kötelékében. A magyar labdarúgás ikonikus alakja

Váratlanul ért a felkérés, de egy pillanatig se gondolkoztam azon, hogy elfogadjam az ajánlatotAbból a szempontból furcsa volt belépni az akadémiára, hogy nem jártam még itt, nagyon tetszik a komplexum, és egyúttal jó érzés látni, hogy vannak olyan emberek, akikkel dolgoztam együtt korábban a Honvédnál és egyébként is elmondhatom, hogy mindenki jól fogadott. Tomás Tujvelt edzettem már, így őt ismerem, de Dúzs Gellért és Gyetván Márk is pozitív benyomást tett rám, szeretnék segíteni abban, hogy a fejlődésük töretlen legyen. Az a célom, hogy átadjam a kapusaimnak azt a tudást, azt a rutint, ami bennem van. Fizikailag és mentálisan is megfelelő szintre kell hozni őket, hogy az edzők és a közönség is elégedett legyen velük, és amikor beállnak a kapuba, akkor ki tudják hozni maguktól azt a tehetséget, ami megvan bennük. A visszatéréssel természetesen felelevenednek a régi emlékek, talán nem látszik, de kicsit meg is vagyok illetődve, nagyon jó érzés, hogy nem ismeretlen helyre érkeztem. Bajnokcsapat kapusa voltam, kapusedzőként két Magyar Kupát nyertünk, egyre több emlék villan be és bízom abban, hogy további szép élményekkel bővül a honvédos időszakom.

– mondta Brockhauser a Honvéd hivatalos honlapján.

A korábbi tízszeres válogatott kapus legutóbb a Fehérvár kapusedzője volt.

EZT OLVASTA MÁR?

2024-07-24T17:23:07Z dg43tfdfdgfd