ELDőLT: TáVOZIK KLUBJáTóL A MAGYAR VáLOGATOTT KöZéPPáLYáS!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Amint arról beszámoltunk, a nyáron jó eséllyel távozik a Paksi FC csapatától az NB I leendő gólkirálya, Varga Barnabás, de támadó menedzsere egy másik magyar válogatott ügyfeléről is nyilatkozott az M1-nek.

A ZTE-Paks bajnokin a hazai győzelem 2.55, a döntetlen 3.20, a vendég siker pedig 2.55-szörös szorzóval fogadható.(x)

Paunoch Péter a szintén általa menedzselt Holman Dáviddal kapcsolatban elárulta, hogy az ötszörös válogatott játékos szerződése lejár a Slovan Bratislavánál, és nem is kívánnak hosszabbítani, ami közös döntés.

"Kupákat nyert a Slovannal, most pedig a hatodik bajnoki cím elhódítására készül, válogatott futballistaként így neki is megtaláljuk majd azt a csapatot, amelyhez szívesen szerződik" - idézi Paunochot az MTI.

Holman 2017-ben szerződött a Debrecentől a Slovanhoz, azóta 141 tétmeccsen szerepelt a szlovák együttesben, ezeken 31 gól és 33 gólpassz a mérlege.

A 30 esztendős futballista márciusban azt nyilatkozta, voltak megkeresései, de szeretne tiszta lappal távozni a klubtól.

2023-05-23T15:03:44Z dg43tfdfdgfd