ELDőLT KEVIN DE BRUYNE JöVőJE

A belga válogatott a németországi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőben búcsúzott Franciaországgal szemben, így a kiesés után egyből megindultak a pletykák, hogy az egyenes kieséses szakaszból gyorsan kieső belgák közül ki válthat klubot a nyáron. A 105-szörös válogatott csapatkapitány és már 2015 óta a Manchester Cityt erősítő Kevin De Bruyne esetében voltak a leghangosabbak a sajtóhírek, a szaúdi al-Ittihad klubjával mosták össze a középpályás nevét.

Ugyanakkor a hétfői nap során először az olasz transzferguru, Fabrizio Romano nevezte álhírnek De Bruyne távozását, később pedig maga a klub edzője, Pep Guardiola cáfolta a fentebbi híreszteléseket.

Az viszont továbbra is kérdés, hogy a City kapusa, a brazil Ederson marad-e Angliában vagy kicsekkol az európai fociból, és a szaúdi bajnokságban kezdi meg az új idényt.

A Manchester City az Amerikai Egyesült Államokban kezdi meg a felkészülést a következő idényre – De Bruynéék többek között az AC Milannal (július 28) és az FC Barcelonával (július 31) is találkoznak.

A címvédő manchesteriek augusztus 18-án (vasárnap) egy Chelsea elleni idegenbeli rangadóval kezdik meg az új Premier League-idényt.

EZT OLVASTA MÁR?

2024-07-23T08:17:51Z dg43tfdfdgfd