ELHUNYT IDőSEBB KOMAN VLADIMIR

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A szombathelyi Királyi Sportegyesület Facebook oldalán írták meg, hogy ehunyt idősebb Koman Vladimir.

Az MTK Budapest-Ferencváros bajnokin a hazai győzelem 4.75, a döntetlen 3.60, a vendégek sikere pedig 1.72-szeres szorzóval fogadható. (x)

"Ahogyan mindenki ismerte, szólította, „Voli bácsi” nagyon sok gyermekkel ismertette, szerettette meg a labdarúgást.
Csapataira mindig a harcosság, a kitartás volt jellemző, ilyen erényekkel igyekezett felvértezni tanítványait, függetlenül attól, hogy épp milyen korosztállyal foglalkozott."

- emelte ki az egyesület a szomorú bejegyzésben.

1991 februárjában jött Magyarországra, Szombathelyre, az akkor NB II-es Sabaria-Tipóhoz. Az ukrajnai támadó két és fél szezont húzott le a Sabariában. Pályafutása végén Ausztriában játszott.

Edzőként a Lurkó UFC, az Illés Akadémia, a Sopron és a HVSE utánpótlásban dolgozott évtizedekig. Edzősködött az NB III-ban szereplő Vasszécsenyben, dolgozott Bükön és Celldömölkön megyei I. osztályban, az elmúlt 5 évben a Király SE utánpótlásában számítottak rá.

Koman Vladimir 2018. áprilisától volt tagja az egyesület szakmai stábjának. Elsősorban a legfiatalabbakkal foglalkozott, hiszen korábban az ovis program vezetője volt. A korosztályos csapatok között is főként a kicsiket edzette, de egy évig az U19-es kerettel is dolgozott és egyéni képzések során fejlesztette az U13-as, U14-es és U15-ös csapatok tagjait.

Ma, 19 órakor a Király Sportlétesítmény B épületénél közös megemlékezést tart az egyesület. Felesége, 36-szoros válogatott fia, lánya, unokái, sporttársai, tanítványai, kollégái gyászolják - írta meg a Savaria Fórum.

2023-09-27T09:58:15Z dg43tfdfdgfd