ELMARAD A BAJNOKI üNNEPLéS A REAL MADRID KöVETKEZő MéRKőZéSéN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Real Madrid a múlt héten megnyerte a spanyol La Liga 2023/24-es kiírását, azonban a bajnoki cím megünneplése biztosan elmarad a következő fordulóban.

A Granada-Real Madrid bajnokin a hazaiak győzelme 6.25, a döntetlen 4.80, a vendégek sikere 1.49-szeres szorzóval fogadható. (x)

A spanyol szövetség szerette volna a Granada-Real Madrid mérkőzés után átadni a bajnokot megillető trófeát, azonban a Király Gárda elutasította ezt az ajánlatot. A 24.hu emelte ki, hogy a madridiak azért tesznek sportszerű gesztust, mivel a Granada még továbbra is küzd a bennmaradásért és akár már a 35. fordulóban biztos lehet kiesésük a másodosztályba.

A Granada jelenleg az utolsó előtti helyen áll, és meglehetősen reménytelen a helyzete, hiszen már csak 12 pontot lehet szerezni, és a hátránya 11 pont a 17. helyezett Mallorcához képest.

A Real Madrid játékosai nem akarták úgy átvenni az aranyérmeket, hogy közben a Granada játékosainak a kiesés tényét kell szomorúan feldolgozniuk. A királyiaknak azonban még korábban is lehet örömük, amennyiben sikeresen áthámozzák magukat a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben

2024-05-06T21:53:10Z dg43tfdfdgfd