FEHéRVáRON éRTETLENüL áLLNAK AZ MLSZ DöNTéSE ELőTT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A vasárnapi, Zalaegerszegi TC elleni bajnoki mérkőzés 60. percében Vad II István játékvezető kiállította a Fehérvár FC csapatkapitányát, Fiola Attilát. A piros lapot a percekig tartó VAR-vizsgálat is megerősítette, így emberhátrányban kellett lejátszaniunk a mérkőzés hátralévő részét. Azonban a fehérváriak a kérdéses ítélet felülvizsgálatát kérték a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Az MTK Budapest-Ferencváros bajnokin a hazai győzelem 4.75, a döntetlen 3.60, a vendégek sikere pedig 1.72-szeres szorzóval fogadható. (x)

A TV-felvételek megtekintése után a Fehérvár FC meggyőződése, hogy az esetnél nem történt szabálytalanság, ezért hétfőn kérték a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságát, hogy vizsgálja újra az esetet, és ne szabjon ki eltiltást Fiola Attilára. Kérelmüket hivatalosan is elküldték a szövetség képviselőinek, és bíztak benne, hogy a Fegyelmi Bizottság elismeri, hogy tévedés történt.

A klub közleményt adott ki a honlapján a fejleményekkel kapcsolatban:

"Kedd délután már az MLSZ honlapján is szerepelt, hogy Fiola Attilát eltiltották egy NB I-es bajnoki mérkőzésre. Klubunk értetlenül áll a döntés előtt, hiszen a felvételeken egyértelműen látszik, hogy csapatkapitányunk nem követett el szabálytalanságot az esetnél"

Kiemelték, hogy az ő véleményüket osztja a magyar labdarúgást kedvelői is, hiszen több itthoni portálon is kiálltak amellett a szurkolók, hogy nem volt piros lapot érő cselekedet Fiola Attila tette.

2023-09-27T11:28:20Z dg43tfdfdgfd