FOCISéRüLéS MONTE-CARLóBAN? CARLOS SAINZ TISZTáZZA

Egy probléma a futballpályán, aminek a pályán nem lesz következménye.

Charles Leclerc és Carlos Sainz is a főszereplők között volt a Nemzeti Vezetőcsapat és az All Star Team közötti barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amely hagyományos jótékonysági mérkőzésként nyitja meg a vasárnapi Monte-Carlói Nagydíjban csúcsosodó monacói kötelezettségek hetét. A Ferrari két versenyzője a közösségi médiában adott teret az eseménynek, de különösen a spanyolral történtek aggasztották őket.

Akik tisztázni akarták. Ha valóban Leclerc volt a főszereplője egy olyan ügyetlen és komikus, mint amilyen ártalmatlan bukfencnek, egészen más volt a megítélése annak, ami Sainz-cal történt.

Sainz a futam első és második fele között feltűnően bekötötte a combját, ami némi magyarázatot igényelt a részéről: "Sziasztok - adta hírül Sainz az Instagram Storieson keresztül -, szerettem volna közölni, hogy teljesen jól vagyok és készen állok a Monacói Nagydíjra. Ami tegnap történt, az egy egyszerű érintkezés volt a klasszikus jótékonysági barátságos futballmérkőzés során. Sérülés nem történt.

Ugyanolyan jól éreztem magam focizás közben, mint eddig, és most már készen állok a hétvégére." "Egy jó ügyért vagyunk itt, és még mindig szórakoztató, ez az, ami számít" - írta helyette Leclerc, kommentálva azt a képet, amelyen a futballpályán látható lábát a levegőbe emelve.

2023-05-24T22:57:24Z dg43tfdfdgfd