„FOGD BE, TE SZ.RHáZI” – AZ ANGOLOK SZTáRJAI VáLLALHATATLANUL VISELKEDTEK

Mint arról mi is beszámoltunk, a németországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A szlovákok sokáig 1–0-ra vezettek a gelsenkircheni összecsapáson, azonban az angolok a rendes játékidő hosszabbításában, a 95. percben egyenlítettek Jude Bellingham fantasztikus, ollózós mozdulattal lőtt góljával.

A sok gesztus közül, amelyet Bellingham a parádés találata után bemutatott, egy különösen felkeltette a figyelmet. A közösségi oldalakon megjelent egy felvétel, amelyet úgy írtak le, hogy „Jude Bellingham gesztusa a szlovák kispad felé”:

Nem magyaráznánk túl a látottakat, a Real Madrid sztárja mindenesetre előállt azóta, hogy tagadja az obszcenitást.

„Ez egy belső tréfás gesztus volt néhány közeli barát felé, akik ott voltak a meccsen. Semmi mást nem érzek, csak tiszteletet a szlovákok felé” – írta a Háromoroszlánosok 10-ese az X-fiókján. (korábbi nevén Twitter)

Bár Bellingham gyorsan le akarta zárni a vitát, az igazság, hogy a „tréfás gesztus" sokba kerülhetett neki. Amint arról a The Athletic beszámolt, az angol középpályás azt kockáztatja, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (UEFA) szankcionálja érte.

Declan Rice is bajba kerülhet, ő a meccs lefújása után lökdösődött és kiabált vállalhatatlan jelzőket (fogd be, te b*zi, te, kopasz sz*rházi) a szlovák edző, Francesco Calzona felé.

EZT OLVASTA MÁR?

2024-07-01T08:07:50Z dg43tfdfdgfd