FONTOS DöNTéS JELENTETT BE AZ UEFA A NYáRI EURóPA-BAJNOKSáGRA!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteken kora este közösségi oldalán jelentette be, miszerint az UEFA ma arról döntött, hogy a nyári Európa-bajnokságon résztvevő válogatottak minimum 23, maximum 26 fős keretet nevezhetnek a tornára.

A Magyarország-Svájc Eb-meccsen a mieink győzelme 3.00, a döntetlen 3.30, a svájciak sikere 2.35-szörös szorzóval fogadható. (x)

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya május 14-én, azaz pontosan egy hónappal a rajt előtt hirdet keretet.

A június 14-én rajtoló németországi eseményre eredetileg minden szövetségi kapitány 23 játékost, köztük három kapust nevezhetett volna, ugyanakkor az előző Eb-n, a koronavírus-járványra hivatkozva a válogatottak keretét 26 fő alkotta, ahogyan a 2022-es világbajnokságon is.

A döntést több résztvevő nemzet szövetségi kapitánya is szorgalmazta.

A sorozatban harmadszor Eb-résztvevő magyar válogatott a házigazda németekkel, a svájciakkal és a skótokkal szerepel egy csoportban.

2024-05-03T18:26:17Z dg43tfdfdgfd