GASLY: NEM VAGYUNK MESSZE A FERRARITóL éS A MERCEDESTőL

Az Alpine-nak nem sikerült a várakozásoknak megfelelően indítania: 5 versenyhétvégét követően a konstruktőri hatodik pozícióban állnak 14 szerzett ponttal – igaz, Ausztráliában rendkívül pechesek voltak.

A csapat 27 éves versenyzője, Pierre Gasly is elismerte, nem így akarták kezdeni a szezont, és jelenleg az a feladatuk, hogy fókuszáltan dolgozzanak:

Még több F1 hír:Fernando Alonso viccesen reagált, amikor Hamiltonról kérdezték

„Kicsit lassabb volt a kezdésünk, mint szerettük volna. Most viszont csak az a dolgunk, hogy leszegett fejjel dolgozzunk, és hogy hétvégéről hétvégére előrelépjük. Tovább kell lépnünk és még több teljesítményt kell találnunk a következő hétvégéken” – kezdte Gasly, majd azzal folytatta, hogy szerinte nincsenek messze a Red Bull üldözőitől:

„Nem gondolom, hogy mérföldekkel le lennénk maradva a Ferrari és a Mercedes mögött. Egyértelmű, hogy van bennünk potenciál, de többet kell kihoznunk a csomagunkból.”

„Emellett jönnek még kisebb frissítések itt-ott, és remélhetőleg ezeknek köszönhetően fel tudunk zárkózni az előttünk lévőkre” – tette hozzá a francia pilóta.

Eközben a Red Bullnál úgy érzik, hogy Monaco nem az ő pályájuk lesz.

2023-05-26T06:23:19Z dg43tfdfdgfd