HAALAND KEMéNYEN BESZóLT SZOBOSZLAIéKNAK A KéT CSAPAT CSúCSMECCSE ELőTT!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Vasárnap csúcsrangadót rendeznek a Premier League-ben, hiszen az éllovas Liverpool az üldöző Manchester City-t fogadja az Anfield Roadon.

Ennek megfelelően az üzengetés is elkezdődött a két együttes játékosai között, a sort Trent Alexander-Arnold kezdte, aki hamar választ is kapott Erling Haalandtól.

A Liverpool-Manchester City bajnokin a hazaiak győzelme 3.10, a döntetlen 3.90, a vendégek sikere 2.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

"Bár ők több címet nyertek az elmúlt időszakban, mint mi, és összességében sikeresebbek is voltak, a mi trófeáink többet jelentenek nekünk és a szurkolóinknak a két klub pénzügyi helyzetét tekintve. Mindkét klub felépítette a saját csapatát, de ahogyan mi csináltuk, valószínűleg többet jelent a szurkolóinknak" - nyilatkozta a Vörösök jobbhátvédje a FourFourTwo-nak, majd a norvég támadót a Sky Sports kérte meg, reagáljon Alexander-Arnold szavaira.

"Egy éve vagyok itt, és tripláztam. Ez fantasztikus érzés volt. Nem hiszem, hogy ő ismeri ezt az érzést. Azt mondanak, amit akarnak és ő is azt mond, amit akar, nem tudom, miért tette, de nem érdekel" - válaszolt Haaland.

2024-03-07T18:00:18Z dg43tfdfdgfd