HIVATALOS: BöDE DáNIEL DöNTöTT A JöVőJéRőL – ITT FOLYTATJA!

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

A Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Böde Dániel a következő idényben is a tolnai klubnál folytatja pályafutását.

„Még egy év biztosan! Örömmel jelentjük, klubunk és Böde Dániel megállapodott a folytatásról!"

– számoltak be a paksiak a szerződéshosszabbításról.

A rutinos támadó szerződése június végén járt volna le, de az együttes és a játékos is úgy érezték, hogy van még legalább egy év a közös projektben.

„Úgy érzem, továbbra is jó erőben vagyok. Talán a mostani szezonban is volt egy-két olyan mérkőzés, ahol segíteni tudtam a csapaton. Amíg segíteni tudok a klubnak, valamint élvezem a játékot, addig csinálom. Jelenleg a sok közül egy statisztika foglalkoztat, Varga László, régi játékosunk, jelenlegi masszőrünk a klub legidősebb gólszerzője, és ezt szeretném megdönteni”

– beszélt ambícióiról a huszonötszörös válogatott játékos.

A magyar labdarúgás megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő alakjának a 2024/25-ös évadban a tizenkettedik első osztályú paksi szezonja következik, mely közben további hét esztendőt a Ferencvárosnál is lehúzott. Böde NBI-es meccsszámlálója négyszázhetvenegy találkozónál jár, amivel jelenleg a hatodik helyen találjuk a legtöbbször pályára lépő játékosok honi örökranglistáján.

A Paks két fordulóval a vége előtt a második helyen áll az OTP Bank Ligában, a MOL Magyar Kupa döntőjében jövő szerdán pedig a már bajnok Ferencvárossal találkozik a Puskás Arénában.

Forrás: Paksi FC

2024-05-07T11:10:04Z dg43tfdfdgfd