HORNER SZERINT "EGéSZSéGESEK" A WOLFFAL FOLYTATOTT SZóPáRBAJAI

A 2021-es szezon, mely az utolsó körökig nem dőlt el, egyértelművé tette: Christian Horner és Toto Wolff nem a legjobb barátok. A két csapatfőnök többször is összeveszett a Max Verstappen és Lewis egyre inkább kiéleződő világbajnoki küzdelme közepette.

Ezek a parázs viták rengeteg témát szolgáltattak a rajongók és a média szereplői számára, miután azonban Verstappen a második bajnoki címét is begyűjtötte, a kettejük heves kapcsolata is csitulni látszik. Ennek ellenére azért még oda-odaszúrnak egymásnak, elsősorban azért, mert folyamatosan felhozzák nekik a témát.

Horner például a Pardon My Take nevű podcastban már csak nevetett a kettejük közötti viszályt firtató kérdésen: „Szerintem már blokkoltam őt. Minden oké, egészséges versengés folyik köztünk és a sportágnak jót tesz az ilyen rivalizálás. Rengeteget nyertek, egy jó csapatról van szó, most mi tesszük a dolgunkat és előre nézünk, nem hátra.”

„Nem igazán Totóról szól ez az egész. Most a Ferrarira, az Aston Martinra kell figyelnünk. Biztos vagyok benne, hogy neki is megvannak a maga kihívásai. Amúgy is unalmas lenne, ha mindenki szeretné egymást. Kell, hogy legyen valami, ami megmozgatja az embereket.”

Eközben a Red Bull volt pilótája, Mark Webber arról beszélt, hogy a többi csapat is kell ahhoz, hogy unalmasnak tűnjön a Forma-1 idei szezonja.

2023-06-10T14:44:00Z dg43tfdfdgfd