HORRORISZTIKUS üTKöZéS, KóRHáZBA KELLETT SZáLLíTANI A LIVERPOOLI TáMADóT

Rendkívül rémisztő jeleneteket hozott az Everton–Nottingham Forest angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés hajrája: a hazaiak támadója elvesztette az eszméletét a pályán, miután ütközött a riválisnál futballozó Morgan Gibbs-White-tal.

Az Everton közleményben jelezte, elővigyázatosságból kórházba kellett szállítani a csapat portugál támadóját, Betót, mert a Gibbs-White-tal történt ütközés után elvesztette az eszméletét.

A 26 éves csatárt hosszas ápolás és vizsgálat után merték egyáltalán hordágyra emelni a Goodison Parkban lejátszott mérkőzés hosszabbításában – annyira aggasztó volt, ahogyan talajt érve lehunyt szemekkel elterült. A társak azonnal jelezték is, sürgősen jöjjön a segítség, mert baj van. Beszédes, a rutinos, 39-szeres angol válogatott Ashley Young látva a jelenetet könnyeivel küszködött a pályán.

Az élő képen annyit lehetett látni, egy röviden sikerült felszabadítás után a Forest és az Everton játékosa is felugrik fejelni, Gibbs-White pedig – szándékosság nélkül – Beto bal halántékába bólint, ami a hasonló összefejeléseknél az egyik legsebezhetőbb része a koponyának.

Innentől még hét perc volt, mire a hordágyon – vastaps kíséretében – lehozták őt a pályáról.

A találkozót egyébként a liverpooli gárda nyerte 2–0-ra, így komoly lépéselőnybe került a kiesés elkerüléséért folytatott csatában közvetlen riválisnak számító Foresttel (is) szemben.

Az Everton jelenleg 30 ponttal a 16., a Nottingham 26 egységgel a neve mellett a Premier League tabellájának 17. helyén áll.

A legjobb, de már kieső csapat a Luton jelen állás szerint, a nagy-londoniaknak 25 pontjuk van.

2024-04-21T15:35:05Z dg43tfdfdgfd