ISTENES BENCE úJRA RINGBE LéP, MOLNáR ÁRON KIHAGYJA A BUNYóT

Sztárboxos bajnokok is kesztyűt húznak a a Hell Boxing Kings nemzetközi versenyén a celeb kategóriában, csak egy győztessel nem sikerült megegyezniük a szervezőknek.

Az egymillió dollár összdíjazású HELL Boxing Kings nemzetközi ölvívóverseny idén 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb kategóriában. A győztesek 100 ezer dollárt kapnak, a selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában. Ahogy azt a MediaFuture megírta, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti idén ősszel.

A rendezvény fővédnöke és egyben a döntő sztárvendége Roy Jones JR., minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója. Hazánkat celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti.

Mint közleményükben írják, Molnár Áronnal nem tudtak megállapodni a szervezők, ezért a Sztárboxban korábban szintén szereplő Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban, az egymillió dollár összdíjazású nemzetközi bokszversenyen.

(Borítókép: Istenes Bence a Sztárboxban 2023 novemberében. Fotó: RTL Klub)

2024-05-07T07:55:51Z dg43tfdfdgfd