KíNAI SPORTOLóT KRITIZáLTAK SMINK éS “MERéSZ” RUHáK VISELéSE MIATT A DIAMOND LEAGUE RENDEZVéNYEN

Kínai sportolót kritizáltak smink és “merész” ruhák viselése miatt a Diamond League rendezvényen (Fotó: Reprodução/Instagram)

Wu Yanni az internetfelhasználók kritikájának célpontja lett, mert nehéz sminket és feltáró ruhákat viselt egy 100m-es gátfutásban a Diamond League kínai eseményén, ahol utolsó helyen végzett.

+ Kattints ide Wu Yanni videójának megtekintéséhez

Wu Kína legjobb 100m gátfutója, de középszerű teljesítményt nyújtott a 2024-es Diamond League eseményen, amely a World Athletics által szervezett éves szabadtéri atlétikai versenysorozat 15. szezonja.

A 2024. április 20-án, Xiamenben megrendezett Diamond League eseményen Wu az utolsó helyen végzett a 10 döntős között, 13,4 másodperces idővel. A 2024. április 27-én, Sanghajban megrendezett Diamond League eseményen Wu szintén utolsó lett, 13,15 másodperces idővel.

A Weibo nevű kínai közösségi oldalon sok internethasználó kritizálta Wut a nehéz smink és kiegészítők viselése miatt a Diamond League alatt, és néhányan még az ő teljesítményét is egy “divatbemutatóhoz” hasonlították.

Az a tény, hogy Wu egy szoros, hátat szabadon hagyó dresszt viselt a verseny alatt, szintén kritikát váltott ki. “Nem érdekli az eredmények, csak szeret túlzottan [vulgáris] ruhákat viselni. Az eredményei rosszak, és csak más módokon tud figyelmet kelteni,” mondta egy Weibo felhasználó.

Annak ellenére, hogy Wu nem teljesített jól a Diamond League eseményen, mégis a 39. helyre emelkedett a világon, és továbbra is ő a legmagasabban rangsorolt kínai sportoló a 100m gátfutásban. Mögötte van

Fotó és videó: Instagram @yanni_fann. Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével készült és a szerkesztőségi csapat által ellenőrzött.

Lin Yuwei, que está em 43º lugar no mundo e não participou da Diamond League.

The post Kínai sportolót kritizáltak smink és “merész” ruhák viselése miatt a Diamond League rendezvényen appeared first on Instafamosos.

2024-07-09T18:09:42Z dg43tfdfdgfd