KECSKEMéTI KAPUSOK KEZéBEN VAN A FRADI VáLOGATOTT HáLóőRéNEK SORSA

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Kecskemét két kapusa, Varga Ádám és Varga Bence további pályafutásának alakulása a Ferencváros válogatott hálóőre, Bogdán Ádám jövőjét is nagyban befolyásolja.

A Mezőkövesd-Ferencváros bajnokin a hazai győzelem 4.20, a döntetlen 3.75, a vendég siker pedig 1.70-szeres szorzóval fogadható.(x)

A Ferencváros 21-szeres válogatott kapusának, Bogdán Ádámnak a szezon végén lejár a szerződése, és eddig nem hosszabbítottak vele a zöld-fehérek. Az elmúlt hetekben arra volt nagyobb esély, hogy a 35 éves hálóőr távozik, ám a csakfoci.hu információ szerint könnyen lehet, hogy ez megváltozik.

A lap úgy tudja, az FTC-nél azt tervezték, hogy a következő idényben Dibusz Dénes mögött az a Varga Ádám lesz a tartalékkapus, aki a mostani szezont a Kecskemétnél töltötte kölcsönben, és ott is jobbára második számú opció volt Varga Bence mögött. Innen nézve a 24 éves játékosnak előrelépés lehetett volna nevelőklubja, a bajnokcsapat kispadja.

Csakhogy a kecskemétiek első számú kapusa, Varga Bence is kölcsönben szerepelt a lila-fehéreknél, és a Sportal információi szerint a következő szezonban már számítana rá klubja, az élvonalba feljutott MTK.

Ezzel pedig Varga Bence előtt – akit egyébként is marasztalnának Bács-Kiskunban – megnyílhat a lehetőség, hogy kezdő kapus legyen a KTE-ben. Márpedig az állandó játéklehetőség csábítóbb lehet bármilyen kispadnál...

2023-05-24T11:34:03Z dg43tfdfdgfd