KEVIN DE BRUYNE éLESEN BíRáLTA A FIFA-T

Fogadj 20-szoros szorzóval arra, hogy a magyar válogatott gólt szerez Németország ellen, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

De Bruyne egy interjúban rámutatott arra, hogy a 2025-ös Klubvilágbajnokság - amelyet 32 csapatosra bővítenek, ráadásul nyáron, a szezon végén kerül megrendezésre – jelentős problémákat szülhet a labdarúgók életében. Jogos lehet az aggodalma, ugyanis a klub-vb új lebonyolításának köszönhetően egyes játékosoknak három hetük lesz felkészülni a következő idényre.  

„Az igazi probléma a 2025-ös Klubvilágbajnokság után fog kibontakozni. Tudjuk, hogy csupán három hét különbség lesz a sorozat döntője és a Premier League első játéknapja között. Összességében három hetünk van, hogy felkészüljünk újabb 80 mérkőzésre. Talán ebben a szezonban még minden rendben lesz, de a következő évad nehézkessé válhat emiatt.”

A Manchester City középpályása itt azonban nem állt meg, és kimondta, hogy szerinte mi a FIFA fontossági sorrendje.  

„A Professzionális Labdarúgók Angliai Szervezete (PFA) és több más szervezet is próbált megoldást találni az ügyben. Az a gond, hogy a FIFA és az UEFA folyamatosan növeli a találkozók számát, és hiába emeljük fel a hangunkat ez ellen, nem találtunk rá megoldást. Úgy tűnik, a pénz előrébb való, mint maguk a játékosok.”

Forrás: GOAL

2024-09-07T14:43:01Z dg43tfdfdgfd