KIDERüLT, MIKOR TéRHET VISSZA VARGA BARNABáS éS FIOLA ATTILA

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az Európa-bajnoki selejtezősorozatot lezáró, vasárnapi, montenegróiak elleni találkozót megelőző pódiumbeszélgetésen a Fehérvár FC védője, Fiola felidézte: márciusban térdműtéten esett át, majd a litvánok ellen megsérült. Elárulta: hétfőn a rehabilitációs edzőjével már pályán lesz.

„Most már nincs hova sietnem" – fogalmazott, megemlítve, hogy idén még négy forduló van hátra a bajnokságból a székesfehérvári együttesnek. - "A felkészülésnél legyek rendbe, csináljak egy jó felkészülést, aztán készülünk a következő évre."

Az Ukrajna-Olaszország Eb-selejtezőn az ukránok győzelme 4.35, a döntetlen 3.75, az olaszok sikere 1.85-szörös szorzóval fogadható. (x)

Fiola visszaemlékezve azt mondta, a 2000-es kontinensviadalt tv-n nézve tűzte ki célként az Eb-részvételt.

„Huszonnégy évvel később reméljük megadatik, hogy három Európa-bajnokságon részt tudok venni, ez leírhatatlan érzés egy ezernégy-ezerötszáz fős kis faluból elindulva"

- fogalmazott kissé elérzékenyülve Fiola.

A válogatott keretébe először márciusban bekerült Varga saját bevallása szerint korábban nem tudta volna elképzelni, hogy egyszer majd kontinensviadalra készülhet.

"Az én utam nem mindennapi" - szögezte le a Ferencváros támadója, hozzáfűzve: évről évre tudott szintet lépni. "Hála Istennek most már itt ülök, nyáron meg mehetünk az Eb-re" - mondta, hozzátéve: gyerekként mindenki arról álmodik, hogy ilyen világeseményeken vehessen részt.

Bízik benne, hogy még az idén újra pályára léphet, az orvosok hat-nyolc hetet mondtak neki előzetesen, most jár ötnél, így még ebben a naptári évben segítene klubcsapatán.

Forrás: MTI

2023-11-19T21:34:19Z dg43tfdfdgfd