KISVáROSNYI RENDőRT VETNEK BE A SZOMBAT ESTI BL-DöNTőN!

Fogadj 20-szoros szorzóval a BL-döntőre, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Tizenötezer rendőr gondoskodik a biztonságról a labdarúgó Bajnokok Ligája isztambuli döntőjén, amelyet szombat este rendeznek a török nagyvárosban a Manchester City és az Internazionale között - írja az MTI.

A Manchester City-Inter BL-döntőn az angolok győzelme 1.46, a döntetlen 4.90, az olaszok sikere pedig 7.50-szeres szorzóval fogadható.(x)

Az adattal Davut Gül kormányzó szolgált pénteken tartott sajtótájékoztatóján.

Elmondása szerint nemcsak az Atatürk Olimpiai Stadionban és környékén lesz szigorú ellenőrzés, hanem a rendvédelmi szervek emberei fokozottan ügyelnek arra is, hogy a szurkolók Isztambul repülőtereiről és szállodáiból gond nélkül jussanak el a mérkőzés színhelyére, és vissza.

„A BL-döntő előkészületei befejeződtek, minden tökéletes” – jelentette ki a kormányzó, aki szerint körülbelül 70 ezer néző lesz a stadionban, köztük 52 ezer külföldi.

Az Atatürk története során másodszor ad otthont Bajnokok Ligája döntőjének: először 2005-ben rendezték itt az európai klubfutball csúcssorozatának fináléját, amely a 3-3-at követő büntetőpárbajban a Liverpool sikerét hozta az AC Milan ellen.

2023-06-09T20:25:18Z dg43tfdfdgfd