KLOPP: "SZOBOSZLAI KáOSZT TEREMTETT!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Mint ismeretes, a Liverpool hátrányból fordítva 2-1-re győzött hazai pályán a Brighton ellen, és köszönhetően a Manchester City és az Arsenal egymás elleni gól nélküli döntetlenjének, a tabella élére állt.

A találkozón Szoboszlai Dominik 93 percet töltött a pályán, csapata egyik legjobbja volt, hiszen mindkét hazai gól előkészítésében nagy szerepet vállalt.

A lefújást követően Jürgen Klopp nem győzte dicsérni a magyar válogatott csapatkapitányát, különösen a második gól előtti meglátását, amikor a Szalah-nak gólpasszt adó Mac Allisterhez centerezett.

A Liverpool-Atalanta Európa-liga mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.35, a döntetlen 5.10, a vendégek sikere 7.65-szörös szorzóval fogadható. (x)

"Ez egy hihetetlen labda volt Szoboszlaitól. A kreativitás és kvalitás, hogy meglátta Mac Allistert, aki tökéletesen átvette, aztán kiszolgálta Mo-t. Néha pazarlóak voltunk, máskor pedig ilyen zseniális pillanataink voltak" - mondta Klopp.

"A támadóknak keményen kellett dolgozniuk, türelmesnek kellett lenniük a megfelelő pillanatban. Wataru és Macca (Alexis Mac Allister) jól helyezkedtek, és Dom (Szoboszlai) volt a meglepetésember, az üldöző, a káoszteremtő, és ez nagyon jól működött szerintem. Csodálatos volt a második és harmadik gólunk, utóbbi sajnos les volt, de így is szép gól volt" - nyilatkozta a Liverpool menedzsere.

Szoboszlainak 70 labdaérintése volt a meccsen, 88%-os hatékonysággal passzolt, három helyzetet alakított ki, 6-szor szerezte vissza a labdát és 7 passza volt a támadóharmadban.

Az Opta elemzése szerint egyébként - először a szezonban - már nem Guardiola csapata, hanem a Vörösök a Premier League legnagyobb esélyesei.

2024-04-01T09:21:29Z dg43tfdfdgfd