LáSSUK, MILYEN EGY KöR A LAS VEGAS-I PáLYáN AZ úJ F1-ES JáTéKBAN (VIDEó)

A Forma–1 hivatalos játéka természetesen idén sem maradhat el, hiszen június 16-án megérkezik az F1 23, amely számos újdonságot hoz majd magával. Az egyik ilyen a Las Vegas-i pálya lesz, hiszen idén már három futamot rendeznek az Egyesült Államokban.

A sorozat és a Liberty Media pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy óriási szenzációként harangozza be a kaszinók városának visszatérését, a látványra pedig biztosan nem lesz majd panasz, hiszen a villanyfényes viadal számos híres épület között fog majd kanyarogni.

Kár lenne azonban tovább szaporítani a szót: az EA Sports és az F1 ugyanis nemrég megosztott egy videót, ahol majdnem egy teljes kört tehetünk meg az egyik autó volánjánál. A virtuális képekből is jól látszik, mennyire tempós és helyenként mennyire szűk lesz majd a vegasi nyomvonal, így vélhetően az előzésekkel nem lesz majd gond.

Hogy maga a futam milyen képet mutat majd, az persze még kérdéses, de egy biztos, a körítésre nem lehet majd panaszunk. Aki tehát nem bír novemberig várni, annak a néhány hét múlva megjelenő új F1-es játék tökéletes lehetőség arra, hogy belevesse magát Las Vegas forgatagába, és esetleg egy bevállalós taktikával hazardírozzon a győzelem megszerzése érdekében.

Sokan attól félnek, hogy Las Vegas a Monacói Nagydíjra is veszélyt jelenthet. Charles Leclerc elmondta, milyen érzés a hercegség utcáin vezetni.

2023-05-24T17:22:43Z dg43tfdfdgfd