LEWIS HAMILTON BESZóLT A RIPORTERNEK: „NINCS JOBB KéRDéSED?”

Lewis Hamilton mindössze a kilencedik pozícióban ért célba a Japán Nagydíjon, így 4 fordulót követően 10 ponttal áll a világbajnoki pontverseny kilencedik helyén, miközben Russell neve mellett 24 egység áll.

A hétszeres világbajnok a következő szezont már a jelenleg a Mercedesnél sokkal jobban teljesítő Ferrari csapatánál fogja megkezdeni Carlos Sainz Jr. helyén, ez a tény viszont egy kis odaszólást eredményezett a Total-Motorsport beszámolója szerint.

Még több F1 hír:Ricciardo: A kiesésnek semmi köze a rossz formámhoz

A lap azt írja, hogy egy riporter először arról kérdezte Hamiltont, milyen volt számára a nap, amire annyit felelt a brit, hogy ’oké’. A riporter következő kérdése az volt, hogy ’várod már, hogy a Ferrarinál legyél, hiszen ők gyorsabbak?’, Hamilton erre ezt válaszolt: „Nincs valami jobb kérdésed?”

A 39 éves pilóta a Sky Sports F1-nak nyilatkozva azt is elmondta, úgy gondolja, a kilencedik hely volt számára a maximum, és a „borzalmas” jelzőt használta a kemény keverékekre, amelyekkel két etapot is ment a szuzukai versenyen:

„Nem tehettünk volna mást, ami javított volna az eredményünkön. Így is két igazán borzalmas kemény keveréket tettünk fel, tehát igazán nagy volt ma a kár. Szerintem az autóm is megsérült Charles miatt a rajtnál, aztán nagyon alulkormányzottá vált a kocsim az első etapban” – tette hozzá.

Eközben Wolff szerint hamarosan leigazolnak egy óriási pilótát, míg megvan az ítélet a Ricciardo-Albon incidensben.

2024-04-07T12:16:22Z dg43tfdfdgfd