LICENCKéRELME ELUTASíTáSA UTáN FONTOS BEJELENTéST TETT A HALADáS

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Szombathelyi Haladás maradéktalanul eleget tett az Magyar Labdarúgó Szövetség klublicenc eljárásához kapcsolódó hiánypótlási kötelezettségének.

A Ferencváros-Debrecen bajnokin a hazaiak győzelme 1.45, a döntetlen 5.10, a vendégek sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága a múlt héten elbírálta a 2024/25. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket.

A másodvonalbeli Haladásét akkor nem hagyták jóvá.

Az MLSZ azonban adott még határidőt a kluboknak: május 3-ig pótolhatták a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatták a szabályzatnak való megfelelésüket.

A vasi egyesület vezetősége szombaton a klubhonlapon tett bejelentést az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.

Mint írták, a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. 2024. május 3-ig maradéktalanul eleget tett az MLSZ klublicenc eljárásához kapcsolódó hiánypótlási kötelezettségének.

A következő licencadó ülést május 10-én tartják, ekkor határoznak majd a Haladás következő idénybeli NB II-es indulási jogáról.

2024-05-04T11:44:04Z dg43tfdfdgfd