MARKO ELáRULTA, VESZéLYBEN VAN-E PEREZ JöVőJE A RED BULLNáL

Max Verstappen csapattársa meggyőzően kezdte az idei szezont és az év elején nyíltan kijelentette, hogy a világbajnoki címről álmodik, Ausztráliában azonban elkezdtek megjelenni az első repedések ezeken az álmokon.

Monacóban és Ausztráliában is korán ért véget az időmérő neki, míg Spanyolországban csak a 11. helyre tudta kvalifikálni magát, ezeken a versenyeken pedig nem tudott hozni holland csapattársán. Ráadásul Miamiban Verstappen a 14. helyről verte meg a pole-ból induló Perezt, akinek így már 53 pont a hátránya az egyéni pontversenyben.

Ez alapján felmerülhet a kérdés, hogy a Red Bull nem akar-e magának egy olyan pilótát, aki kicsit megnehezítheti Verstappen dolgát, az F1-Insidernek nyilatkozó Marko azonban hallani sem akar róla: „Ez nonszensz. Sosem volt veszélyben Perez ülése és nem is lesz. Fontos láncszeme a céljaink elérésének: első és második helyet szerezni egyéniben és minél hamarabb nyerni a konstruktőrök között.”

Markónak azonban van egy fontos üzenete a mexikói számára: „A saját dolgaira kell összpontosítania és nem összetörnie magát, miközben megpróbálja megverni Maxot. Ott kell lennie, ha valami történik Verstappennel. Az erős verseny, amit a spanyolországi gyenge időmérő után futott, kezdetnek nem rossz.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner eközben arról árult el részleteket, hányszor keresték meg Fernando Alonsót, hogy folytassa náluk pályafutását.

2023-06-10T05:58:56Z dg43tfdfdgfd