MAX VERSTAPPEN: HA ANYáMNAK GOLYóI LETTEK VOLNA, AKKOR AZ APáM LENNE!

Lando Norris tegnap este szerezte meg pályafutása első F1-es győzelmét a Miami Nagydíjon, ami 15 dobogós helyezés után, a 110. versenyén jött össze neki. A győzelemhez vezető úton az is segítette, hogy számára tökéletes időpontban jött pályára a safety car, így a kiállása után is Verstappen előtt, az élen tudott maradni.

A futam utáni sajtótájékoztatón Norris elismerte, hogy szerencsésen alakult számára a biztonsági autós fázis, majd így folytatta: „Máskülönben elég sok autót kellett volna megelőznöm.”

Még több F1 hír:Leclerc: Fel kell zárkóznunk a McLarenre...

A leintés után sportszerűen Norrist még meg is tapsoló Verstappen erre válaszul azt mondta barátjának, hogy mindig van ’ha’, és erre egy érdekes példát is felhozott:

„Mindig van ’ha, ha, ha’. Ha az anyámnak golyói lettek volna, akkor az apám lenne” – mondta mosolyogva a háromszoros világbajnok, aki a második helyével is tovább növelte az előnyét a bajnokságban, most már 33 egység az előnye.

Eközben a Miami Nagydíj összefoglalója itt érhető el, míg az angol sajtó szerint újabb kulcsember távozhat a Red Bulltól.

2024-05-06T08:01:13Z dg43tfdfdgfd