„MEG TUDOM ERőSíTENI, HOGY TáRGYALT WOLFFAL” – NICO ROSBERG A MERCEDESES PLETYKáRóL

Múlt héten bejelentette Fernando Alonso és az Aston Martin Racing, hogy legalább 2026 végéig közös utakon folytatják, így az is eldőlt, hogy a pletykák ellenére nem igazol a Mercedeshez a kétszeres világbajnok.

A nemzetközi sajtóértesülések szerint a két legkomolyabb jelölt Lewis Hamilton helyére a 17 éves Andrea Kimi Antonelli, aki már az első F1-es tesztjén is túl van, illetve Carlos Sainz Jr., aki az elmúlt két szezonban egyedüli nem Red Bull-pilótaként tudott futamokat nyerni.

Még több F1 hír:Lando Norris: Kicsit szomorkodom, hogy ez nem egy ’rendes’ időmérő volt...

A Sky Sports adásában Nico Rosberg megerősítette, hogy tényleg tárgyalt Alonso menedzsere, Flavio Briatoréval, azonban a szavaiból az vehető ki, szerinte az Aston volt a spanyol pilóta egyetlen lehetősége:

„Meg tudom erősíteni, hogy a Mercedes tárgyalt Alonsóval, mert a monacói házam mellett van Flavio Briatore kávézója, és elég sok időt töltött Flavio a Totóval való tárgyalással” – kezdte az egyszeres világbajnok a Sky Sportsnak.

„Végül azt gondolom, hogy az Aston Martin volt a legjobb dolog Fernando számára, talán ez volt az egyetlen lehetősége. Ezért döntött ennyire gyorsan úgy, hogy megállapodik velük, és aláírják a szerződést” – mondta Rosberg.

Eközben az F1-es sprintkvalifikáció összefoglalóját itt tudjátok elolvasni, míg Verstappen szerint megérdemlik a rajthelyezésüket.

2024-04-19T17:01:24Z dg43tfdfdgfd